Meny

Mikrolån 1000 kr

högkostnadskredit

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

* Anmärkning: Om lånegivaren tillåter att du har betalningsanmärkningar
** Svårighet: Hur svårt det är att få ett lån hos lånegivaren

Förlänga lån = Mot en mindre avgift kan man förlänga lånet i t.ex 14 dagar om man inte kan betala

E-leg = Identifiering med bankdosan. Så slipper du bli uppringd då de ska bekräfta din identitet och lånet. Utbetalningen går snabbare med.

Mikrolån 1000 kr

Ett mikrolån på 1000 kronor kan vara precis vad som behövs då du är några dagar från lönen och plötsligt inser att du genast behöver en present till din Mamma eller får veta att du måste laga en tand med omedelbar verkan. Mikrolån på 1000 kronor kännetecknas av att de kan fås mycket snabbt och dessutom måste betalas tillbaka snabbt.

Ett mikrolån på 1000 kronor kan man få även om man skulle ha en betalningsanmärkning, men man ska förstås vara noggrann med att man verkligen kan betala tillbaka summan i tid för att slippa ytterligare avgifter för detta lilla lån. Det finns flera kreditgivare som kan ge snabba mikrolån på 1000 kronor och genom att jämföra deras regler och villkor så kan man få det bästa lånet.